ARCHITECTURE AIR ARCHITECTURE RESIDENTIAL
    COMMERCIAL
    COMMUNITY/PUBLIC
    URBAN DESIGN &
ENVIRONMENTAL ART
    SMALL PROJECTS / MISCELLANEOUS  
  HOME  
  CONTACTS  
  SITE MAP  
  RELATED SITES / LINKS
  BACK  
     
AIR ARCHITECTURE
Ogmore Community Centre

Air was appointed to design the community centre by the trustees of Ogmore-by- Sea Village Hall Association following a competitive interview in 2015. The project replaces a public toilet on the site, which was formerly a quarry. The design was developed by Air and the trustees following a public exhibition on the site in summer 2015, when a 95% positive response was received. Flexibility has been at the forefront of discussions in order to allow as many groups as possible to use the centre at any one time.

The build will be phased, with the community hall, toilets, kitchen and first aid post in the first phase, and creche, meeting rooms and activity spaces in phase 2. The early design was considered by the Design Commission of Wales prior to a review, and the project received planning permission late in 2016.